فروشگاه فایل ارزان

وبلاگ فایل 7 وبلاگی با فایلهای ارزان اما با ارزش

فروشگاه فایل ارزان

وبلاگ فایل 7 وبلاگی با فایلهای ارزان اما با ارزش

فروشگاه ساز فایل و همکاری در فروش سل یو

این وبلاگ در زمینه فروش فایل ارزان جهت رفاه حال دانشجویان،دانش آموزان،و همه کسانی که میخواهند از زندگی لذت بیشتری ببرند فعالیت میکند

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
بایگانی
پیوندهای روزانه

دانلود فایل پاورپوینت بذور آپومیکسیس

mehdi alimirzalou | شنبه, ۲۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۴۵ ب.ظ
دانلود پاورپوینت بذور آپومیکسیس بررسی ر پاورپوینت جامع و کامل بذور آپومیکسیس کاملترین پاورپوینت بذور آپومیکسیس پکیج پاورپوینت بذور آپومیکسیس مقاله بذور آپومیکسیس تحقیق بذور آپومیکسیس
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 406 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 41
پاورپوینت بذور آپومیکسیس

فروشنده فایل

کد کاربری 8044

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 41 صفحه

2/17/2018 گلخانه-شاسی-اطاق رشد- سایبان- سرپوشهای ازدیاد 1 بذور آپومیکسیس تشکیل بذر بدون تشکیل زیگوت=بذر رویشی

Recurrent Apomixis (Diploospory) : از سلول مادری جنین (نوسلوس) جنین و گرده افشانی فقط محرک تشکیل جنین و تشکیل اندوسپرم
Non-recurrent Apomixis : از رشد هسته تخم هاپلوئید، جنین تشکیل می شود
Apogamy : جنین از دو هسته هاپلویید غیر از تخمزا
Vegetative Apomixis :
جنین از یکی از سلولهای نوسلوس، پیازچه های روی ساقه سوسن
اهمیت آپومیکسیس:
تولید کلون-نهال قوی-عدم انتقال ویروسها
2/17/2018 گلخانه-شاسی-اطاق رشد- سایبان- سرپوشهای ازدیاد 2 استخراج بذر ونگهداری آنها آیا اصول جمع آوری بذور یکسان است؟
انواع میوه ؟ به چند گروه می توان آنها را تقسیم کرد؟
آیا می توان بدور مختلف را در شرایط مشابه نگهداری کرد؟
اهمیت آگاهی از شرایط انبار در چیست؟
Viability به چه معنا است؟
2/17/2018 گلخانه-شاسی-اطاق رشد- سایبان- سرپوشهای ازدیاد 3 استخراج بذر از میوه و نگهداری آنها استخراج بذر و انواع میوه:
میوه های گوشتی: بعد از رسیدن و نرم شدن میوه
میوه های شکوفا: قبل از رسیدن کامل جمع آوری
میوه های نا شکوفا: بعد از خشک شدن میوه
میوه های سوزنی برگان: پس از رسیدن در معرض دمای 40 تا 50 درجه برای مدت معین
نگهداری بذر ها در انبار
بذور گوشتی در دمای یخچال و رطوبت بالا
بذور با رطوبت کم: در دمای کم و رطوبت کم
-افزایش رطوبت کاهش قوه نامیه
-افزایش نسبی دما و رطوبت سبب اشاعه امراض و آفات می شود و نتیجتاٌ کاهش حیات بذر 2/17/2018 گلخانه-شاسی-اطاق رشد- سایبان- سرپوشهای ازدیاد 4 عوامل مؤثر در طول عمر و نگهداری بذر چیست؟
برخی چند روز
بعضی چند ماه تا یکسال
بعضی تا چند سال
برخی برای سالیان طولانی 2/17/2018 گلخانه-شاسی-اطاق رشد- سایبان- سرپوشهای ازدیاد 5 طول دوره نگهداری بذوری که زود جوانه می زنند(صنوبر-افرا)
بذور گوشتی و روغنی قابل نگهداری حدود یکسال به جهت رطوبت بالا و یا روغن
بذور بسیاری از گلها و سبزیجات حدود 2-3 سال در انبار خنک با رطوبت و اکسیژن کم
بذور معدودی از درختان 10 تا 15 سال قوه نامیه را حفظ می کنند.
: Harington قانون
از 14% رطوبت بذر هر 1% کاهش عمر بذر 2 برابر می شود.
از 44 درجه تا صفر هر 5 درجه کاهش 2 برابر افزایش قوه نامیه می شود.
2/17/2018 گلخانه-شاسی-اطاق رشد- سایبان- سرپوشهای ازدیاد 6 میوه های گوشتی 2/17/2018 گلخانه-شاسی-اطاق رشد- سایبان- سرپوشهای ازدیاد 7 میوه های گوشتی 2/17/2018 گلخانه-شاسی-اطاق رشد- سایبان- سرپوشهای ازدیاد 8 برای جوانه زنی چه عوامل محیطی لازم است؟
آیا نیازها از حیث میزان و اندازه برای بذور مختلف مشابه است؟
آیا بین نیازها و تغییرات داخلی بذر ارتباط وجود دارد؟
بین شرایط مورد نیاز برای جوانه زنی بذر و رشد آن در خزانه یا گلخانه با شرایط رشد نمو گیاه وحشی یا اهلی در طبیعت ارتباط دارد؟ 2/17/2018 گلخانه-شاسی-اطاق رشد- سایبان- سرپوشهای ازدیاد 9 نقش عوامل محیطی در جوانه زنی بذررطوبت، دما، تبادل گازی، نور دما: موثر درسرعت واکنشها، خاتمه خواب، پاره شدن پوسته، میزان جذب آب

دمای جوانه زنی انعکاسی از نیاز طبیعی برای رشد
دما مستقیم در سرعت و در صد جوانه زنی موثر
طبقه بندی بذور برای جوانه زنی:
1- بین 5/4تا 30: بسیاری ارقام پس از انبار خشک
2- بذور فصل سرد: در دمای بالا از بین می روند. (کاهو آندیوکرفس) Termodormancy
اتیلن، نور، سایتوکینین سبب رفع خواب
3- بذور فصل گرم: حد اقل 10 تا 15 درجه مانند گوجه فرنگی ، پنبه، خیار. در مای پایین گیاه غیر طبیعی و آسیب به محور جنین 2/17/2018 گلخانه


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


  • mehdi alimirzalou

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی