پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در بسته بندی غذا
mehdi alimirzalou | دوشنبه, ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۰۹:۱۲ ب.ظ
فناوری نانو
بسته بندی غذا
نانو مواد مرکب آلی و غیر آلی
لایه های پلیمری
نانو کامپوزیت ها
دسته بندی | مهندسی شیمی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 592 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 19 |
نانو تکنولوژی:
واژه کلی است و بر تمام فناوری های پیشرفته در عرصه کار با مقیاس نانو اطلاق می شود .(ابعاد بین1 تا 100 نانومتر)
- نانومتریک بیلیونیم متر است.
- فناوری نانو توانایی کار در سطح مواکولی یااتمی برای ایجاد ساختارهای بزرگ و کاملأ نو با سازماندهیمولکولی است.
پیشرفت در بسته بندی هوشمند برای افزایش عمر مفید محصولات غذایی ،هدف بسیاری از شرکتهاست.
این سیستم های بسته بندی قادر خواهند بود پارگی ها و سوراخ های کوچک را با توجه به رابط محیطی(مانند تغییرات و رطوبت )ترمیم و مصرف کننده را از فساد ماده غذایی آگاه سازند.
مواردی کار ساز :
- افزایش مقاومت به نفوذ در پوشش هها
- افزایش ویپگی های دیواره (میکانیکی – حرارتی – شیمیایی و میکروبی)
- افزایش مقاومت در برابر گرما
- گسترش ضد میکروبهای فعال
- سطوح ضد قارچ
- ۹۶/۰۷/۲۴