فروشگاه فایل ارزان

وبلاگ فایل 7 وبلاگی با فایلهای ارزان اما با ارزش

فروشگاه فایل ارزان

وبلاگ فایل 7 وبلاگی با فایلهای ارزان اما با ارزش

فروشگاه ساز فایل و همکاری در فروش سل یو

این وبلاگ در زمینه فروش فایل ارزان جهت رفاه حال دانشجویان،دانش آموزان،و همه کسانی که میخواهند از زندگی لذت بیشتری ببرند فعالیت میکند

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیوندهای روزانه
پاورپوینت بررسی کنفرانس درس میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری (مرکبات) در 40 اسلاید قابل ویرایش همراه با تصاویر و توضیحات کامل
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 6329 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 40
پاورپوینت بررسی کنفرانس درس میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری (مرکبات)

فروشنده فایل

کد کاربری 6017

پاورپوینت بررسی کنفرانس درس میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری (مرکبات) در 40 اسلاید قابل ویرایش



تا ریخچه

مرکبات ازقرون گذشته وگویا بوسیله پرتقالیها به ایران آورده شده ودر ابتدا درجنوب که محیط مناسبی برای رویش آن به شمار می رود کاشته شده و از این جهت نام پرتقال را بروی یکی از گونه های آن گذاشتند. بومی قسمت های جنوب شرق آسیا و کشورهای چین و اندونزی و مالزی است.
اکنون کشور ایران در مقام هفتم تولید مرکبات در جهان است.



مشخصات مرکبات

مرکبات از راسته granilas وتیره Rutaceae و زیرتیره Aurantioidae است.
زیر تیره مرکبات دارای 33 جنس و203 گونه است که مرکبات خود شامل 3 جنس هستند:
1- poncirus : این گونه درختچه ای است به ارتفاع 3 تا 4 متر تنها نوع مرکبات که هر سال خزان دارد و به سرمای 20- درجه مقاوم است بخاطر برگهای سه برگچه ایش به آن نارنج سه برگ می گویند میوه آن کوچک و تلخ بعنوان پایه کاربرد دارد.




2- Fortunella : درختچه ای است کوتاه، برگهای ریز و میوه گرد و کشیده که به Kumquat معروف است و این جنس به همراه پوشش به مصرف می رسد.


3- سیتروس Citrus
شامل کلیه مرکباتی که می شناسیم و شامل گونه های زیر است:
1- پرتقال Citrus aurantium
2- نارنج ‍‍C. vulgaris
3- گریپ فروت C.paradisi
4- بادرنگ C.mediaca
5- سلطان مرکبات C.grandis
6- لیمو ترش C.limonum
7- دارابی C.decumana
8- نارنگی C.deliciusus
9- و لیمو شیرین،توسبز، لیمو عمانی و........





گیاه شناسی مرکبات

گیاهانی دو لپه،دارای درختان نسبتا بزرگ برگها ،منفرد و صاف ودمبرگها کم وبیش عریض می باشند گل ها یا منفرد ویا بصورت خوشه های کوچک کاسه گل از5-4 کاسبرگ و جام گل از 8-4 گلبرگ تشکیل شده تعداد پرچم ها حدودا چهار برگ است تخمدان از نوع کروی ودارای برچه های زیاد است.




آب وهوای مناسب

دمای بهینه برای رشد مرکبات 20- 16 درجه سانتی گراد است. در دمای 3- درجه ساننتی گراد صدمه می بیند و در دمای 8- و 9- درجه شاخه ها خشک و دردمای 10- به بعد کل درخت خشک می شود.


در دماهای بالا 40 – برگها دچارسوختگی و میوه نیز کم آب و کیفیتش کاهش می یابد.
حساسیت مرکبات نسبت به دماهای بالا و پایین فرق می کند مثلا :
حساس ترین مرکبات نسبت به سرما سلطان مرکبات
مقاومترین مرکبات نسبت به سرما نارنگی





خاک مناسب

بهترین خاک،خاکی است که سبک باشد که آب بتواند درآن نفوذ کند و آب اطراف ریشه باقی نماند بنابراین خاک های با بافت شنی- لومی وعمیق بهترین خاک برای مرکبات است PHمناسب برای آنها 5/5 تا 7 است و به هیچ وجه خاکهای اسیدی وترش را دوست ندارد.




آبیاری

اصولا مرکبات به مقدار آب کم ولی به دفعات زیاد نیازمندند،به همان مقدار که کم آبی باعث خسارت می شود آب زیاد باعث بروز مشکلاتی مثل کاهش محصول،امراض وبیماری و...می تواند بشود.آبیاری در مرکبات به چهار روش انجام می شود:
1- قطره ای
2- جوی و پشته ای
3- بارانی
4- جویچه ای
که معمولترین روش آبیاری جوی پشته ای است.




عناصر تغذیه ای مرکبات

شامل دو گروه هستند:
1- Macro elements : N، P، K، Ca، mg، S
2- Micro elements : Fe، Zn ،Mn، B، Mo، Cu





اختلالات ژنتیکی

1- جهش یا موتاسیون : باعث تغییر شکل برگ ها فقدان کامل کلروفیل و ایجاد لکه های مختلف در برگ و باعث تغییر در تمام قسمت میوه یا بخشی ازآن می گردد.
2- زوال یا سرخشکیدگی : باعث پژمردگی وزرد شدن برگها، که برگ ریزی و همچنین ریزش میوه ها را به دنبال دارد.




اختلالات ناشی از عوامل محیطی در مرکبات

1- سرما زدگی : باعث خروج آب و خشک شدن کیسه های اسانس در میوه می گردد و همچنین باعث از بین رفتن رفتن کلرفیل برگها و سفید شدن و ریزش آنها می گردد.
2- خشکی : رطوبت نا کافی ممکن است باعث پیچ خوردن برگها و یا حتی خشک شدن آنها گردد ،در اثر خشکی بافت مزوفیل برگ متلاشی می شود ودر نوک برگ کلروز بوجود می آید.
3- خسارت تگرگ : باعث پارگی برگها یاحتی پوست میوه و پوست تنه درخت و نتیجتا نفوذ عوامل بیماریزا در آنها گردد وآفتاب سوختگی،خسارت ناشی از صاعقه بدشکلی شاخه ها و.......





بسته بندی مرکبات

بسته بندی صحیح در مرکبات از مرحله برداشت شروع می شود و شامل مراحل زیر است :
1- زمان چیدن میوه
رسیده بودن میوه،دستکش پوشیدن کارگران،شستشو در آب 40 درجه سانتی گراد و قرار دادن در مجاورت هوای گرم می باشد.
2- مرحله تفکیک :
شامل جدا کردن میوه های آفت زده و خراب جداکردن میوه های هم قطر و.........
سپس آنها را در صندوق یا کارتن ها ویا سبد های مخصوصی در چند ردیف که بین ردیف ها را نیز نوارهای باریک کاغذی قرار می دهند می چینند وآنها را یا مستقیما به بازار عرضه می کنند و یا در سردخانه نگه داری می کنند.
بهترین دما هم برای مرکبات در سردخانه ها دمای 5-4 درجه سانتی گراد و رطوبت 80% است.


  • mehdi alimirzalou

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی