پاورپوینت سمینار شیر سویا
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 361 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 73 |
فصل اول:مقدمه
1-1-معرفی
2-1-مواد تشکیل دهنده لوبیای سویا
3-1-اثرات سویا
Soy Milk-1-4 شیرسویا چیست؟
5-1-شیر سویا چگونه ساخته می شود ؟ (روش سنتی )
فصل دوم: سویا
1-2مقایسه و ارزش غذایی
2-2- پروتئین سویا
3- 2- ایزوفونهای سویا
4- 2- آنزیمهای سویا
5 -2- محصولات سوی
فصل سوم:شیر سویا
1-3- تولید
2-3- مقایسه ای از ترکیبات شیر سویا با شیر گاو
3-3- تاثیر فاکتورهای مهم سویا و ترکیبات شیر سویا
4-3- ویژگی های حسی شیر سویا :
5-3- کیفیت بهداشتی شیر
فصل چهارم:
توسعه و فرایند بهینه سازی پروتئین
ایزوفلاون غنی شده شیر سویا
1-4- مقدمه
2-4- مواد و روشها
1-2-4- طرح آزمایشی
2-2-4- عناصر شیر سویا
3-2-4- تولید شیر سویا
4-2-4- آنالیز فیزیکوشیمیایی
.
.
4-4- نتیجه
فصل اول:مقدمه
1-1-معرفی
در جهان امروز کمتر گیاهی است که با کلمات تحسین آمیزی مانند طلای زرد ، گیاه معجزه آفرین وجواهر زرد ، گنجینه بزرگ ، محصولی در نهایت کمال و… تعریف شده باشد . اگر به ارزش ترکیبات سویا که بهره گیری از آن قدمت بسیار دارد توجه گردد این نکته روشن خواهد شد که گیاهی با توان تولید بالاتر از 5 تن محصول در شرایط مناسب ، با محتوای 45-35 درصد پروتئین ، 23 -14 درصد روغن ، 4 - 3 درصد مواد معدنی و تولیدی بیش از 170000000 تن در سال 2003 در جهان تا چه حد قادر است نیازهای غذایی بیش از 6 میلیارد انسان را از بهترین و کامل ترین منابع تامین کند. .
وقتی یک گیاه روغنی ( پروتئینی ) حدود 40 % پروتئین حاوی اسید آمینه اصلی مورد نیاز بدن را دارد (در انواع روغن موجود در ایران 36 درصد و در انواع خاص تا 53 درصد ) در حقیقت در هر هکتار با دسترسی به 3500 کیلوگرم در واحد سطح که عملکردی متعارف است معادل 1850-1260 کیلو پروتئین خالص در هکتار تولید می شود . با توجه به اینکه پروتئین گوشت خالص گاو یا گوسفند 18-15 درصد است میتوان تجسم کرد که با کشت یک هکتار سویا معادل پروتئین 280-220 راس گوسفند، پروتئین استخراج می گردد .
امروز بیش از 170 فرآورده اصلی و قابل مصرف به روشهای متداول صنعتی از دانه سویا استخراج می شود که شامل موارد زیر است :
روغن خام ، کنجاله ، ایزوله های مختلف پروتئینی ، روغن های نباتی ، مارگارین ، مواد داروئی ، سس سالاد ، ملورین ها ، مایونز ، انواع شیرینی ها ، پاستاها ، غذاهای فوری ، غذاهای منجمد ، شیر
در انواع مختلف ، پنیرهای مختلف ، تافو ، میسو ، تمپه ، سوفو و در صنعت ترکیبات بتونه و درزگیر، روغن های صنعتی ، ایزوله کننده های الکتریکی ، روکش سیم ، حشره کش ها ، مرکب چاپ ، صابون و شامپو ، شوینده ها و مواد امولسیون کننده ، مخمرها، مواد تثبیت کننده ، مواد جداکننده ، رنگ ، مواد ضد کپک ، لوازم آرایشی ، منسوجات ، فیبرهای مقاوم و دهها فرآورده دیگر .
- ۹۶/۰۷/۱۰