فروشگاه فایل ارزان

وبلاگ فایل 7 وبلاگی با فایلهای ارزان اما با ارزش

فروشگاه فایل ارزان

وبلاگ فایل 7 وبلاگی با فایلهای ارزان اما با ارزش

فروشگاه ساز فایل و همکاری در فروش سل یو

این وبلاگ در زمینه فروش فایل ارزان جهت رفاه حال دانشجویان،دانش آموزان،و همه کسانی که میخواهند از زندگی لذت بیشتری ببرند فعالیت میکند

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیوندهای روزانه

پاورپوینت سرکه

mehdi alimirzalou | دوشنبه, ۱۰ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۳۲ ب.ظ
سرکه cider سرکه های طبیعی سرکه های مصنوعی سرکه های مصنوعی اسیدیته و PH
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1017 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 27
پاورپوینت سرکه

فروشنده فایل

کد کاربری 12271

تعریف سرکه

برای سرکه در صنایع مختلف تعاریف کم و بیش متفاوتی عنوان شده است. که از نقطه نظرهای مختلفی بیان گردیده اند ولی آنچه همگان بر آن نظر دارند اینست که : سرکه فراورده ایست که در نتیجه ی تخمیر الکل و سپس تخمیر استیکی مایعات قند دار در اثر فعل و انفعالات باکتریهای موجود در مایع حاصل میشود

اسامی زیادی برای سرکه وجود دارد در فرانسه Cider است در اسپانیا Sidra است در آلمان Apfelwein است در حقیقت کلمه Cider تصور می شود که از یونان یا حتی از منابع عبری سرچشمه گرفته است.

( تعریف cider )

cider می تواند به عنوان یک فرآورده تخمیری ، نوشیدنی الکلی از آب سیب تهیه شود . لغت cyder همچنین در انگلستان نشاندهنده فراورده های زیادی می باشد

ciderمی تواند دو فرآورده تقسیم شود به کنیاک (cider Brandy) یا اسیدی شده و به سرکه سیب تبدیل می شود

مراحل کلی ساخت سرکه

تهیه سرکه شامل دو مرحله است :

تبدیل مواد قندی موجود در میوه به الکل توسط قارچ
تبدیل مواد قندی به الکل اتیلیک و سپس تبدیل الکل اتیلیک به سرکه بوسیله باکتریهای اسید استیکی ( میکودرمااستی )

سرکه های طبیعی و سرکه های مصنوعی

سرکه های طبیعی : سرکه های طبیعی یا تخمیری به سرکه ای گفته میشود که در تهیه آن ها از موجودات ریز ذره بینی استفاده میشود . این سرکه ها بر حسب ماده اولیه ای که در تهیه آنها به کار گرفته میشود به انواع زیر دسته بندی میشوند:

سرکه میوه جات

سرکه مالت

سرکه شیرابه های قند دار

. سرکه الکل

. سرکه تفاله

سرکه مصنوعی : همانگونه که در تعریف سرکه آمده است به صرف اینکه ماده ای دارای 4% اسید استیک باشد آن را بعنوان سرکه نمی شناسند. بلکه تخمیر دوگانه ای را باید متحمل شده باشد.

ولی بعضی کشورها ( اتریش ) اجازه میدهند تا نام سرکه را برای رقیق شدة اسید استیک تولید شده به روشهای شیمیایی قرار دهند.


  • mehdi alimirzalou

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی