پاورپوینت سرکه
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 1017 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 27 |
تعریف سرکه
برای سرکه در صنایع مختلف تعاریف کم و بیش متفاوتی عنوان شده است. که از نقطه نظرهای مختلفی بیان گردیده اند ولی آنچه همگان بر آن نظر دارند اینست که : سرکه فراورده ایست که در نتیجه ی تخمیر الکل و سپس تخمیر استیکی مایعات قند دار در اثر فعل و انفعالات باکتریهای موجود در مایع حاصل میشود
اسامی زیادی برای سرکه وجود دارد در فرانسه Cider است در اسپانیا Sidra است در آلمان Apfelwein است در حقیقت کلمه Cider تصور می شود که از یونان یا حتی از منابع عبری سرچشمه گرفته است.
( تعریف cider )
cider می تواند به عنوان یک فرآورده تخمیری ، نوشیدنی الکلی از آب سیب تهیه شود . لغت cyder همچنین در انگلستان نشاندهنده فراورده های زیادی می باشد
ciderمی تواند دو فرآورده تقسیم شود به کنیاک (cider Brandy) یا اسیدی شده و به سرکه سیب تبدیل می شود
مراحل کلی ساخت سرکه
تهیه سرکه شامل دو مرحله است :
سرکه های طبیعی و سرکه های مصنوعی
سرکه میوه جات
سرکه مالت
سرکه شیرابه های قند دار
. سرکه الکل
. سرکه تفاله
ولی بعضی کشورها ( اتریش ) اجازه میدهند تا نام سرکه را برای رقیق شدة اسید استیک تولید شده به روشهای شیمیایی قرار دهند.
- ۹۶/۰۷/۱۰