فروشگاه فایل ارزان

وبلاگ فایل 7 وبلاگی با فایلهای ارزان اما با ارزش

فروشگاه فایل ارزان

وبلاگ فایل 7 وبلاگی با فایلهای ارزان اما با ارزش

فروشگاه ساز فایل و همکاری در فروش سل یو

این وبلاگ در زمینه فروش فایل ارزان جهت رفاه حال دانشجویان،دانش آموزان،و همه کسانی که میخواهند از زندگی لذت بیشتری ببرند فعالیت میکند

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیوندهای روزانه

پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر

mehdi alimirzalou | دوشنبه, ۳۰ مرداد ۱۳۹۶، ۰۱:۰۱ ب.ظ
ساختمان میسل انعقاد شیر انعقاد آنزیمی انعقاد اسیدی فاکتور های موثر در انعقاد شیر کلسیم کلرید اولترا فیلتراسیون
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 153 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21
پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر

فروشنده فایل

کد کاربری 12271

ساختمان میسل:

در شیر حدود 95% کازئین در ساختارهای کلوئیدی به نام میسل های کازئین وجود دارد .

گروه فسفات با کلسیم پیوند برقرار می کند و کلسیم فسفات کلوئیدی را به وجود می اورند که این پیوندها ساختار میسل را می سازند

انعقاد شیر:

میسل های کازئین در pH طبیعی شیر یعنی حدود 6.7 به دلیل دارا بودن بار منفی میسل و گروهای هیدروفیل در سطح ان به صورت محلول هستند.

دو روش برای انعقاد شیر وجود دارد:

.1انعقاد آنزیمی
.2انعقاد اسیدی
انعقاد آنزیمی:

تغییر شکل دادن میسل های کازئین به علت هیدرولیز کازئین توسط رنت است که به دنبال آن توده ای شدن میسل را خواهیم داشت.

انعقاد آنزیمی در 3 فاز انجام می گیرد:

فاز اولیه

فاز ثانویه

فاز نهایی

فاز اولیه : پروتئولیز محدود برروی K_CN روی داده و منجر به آزاد سازی گلیکو ماکروپپتید (GMP) و Para_K_CN میشود و در نتیجه K_CN ثبات خود را از دست میدهد.

  • mehdi alimirzalou

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی